Vezess a jövőbe

A Tesla-Drive kihagyhatatlan szolgáltatás azoknak,
akik vásárláson gondolkodnak
, és a fontos döntés előtt szeretnék mélyebben megismerni a Tesla modelleket.

A program remek egyedi ajándékozási lehetőség cégek
és magánszemélyek részére
.

Aki pedig saját magát szeretné meglepni azzal az élménnyel, amit csak a világ jelenlegi legjobb gyorsulása nyújthat, annak szintén szuper választás a Tesla-Drive.

Az exkluzív élményvezetési program 30, 60 illetve 90 perces blokkokat ölel fel, ezek különböző csomagokban vásárolhatók meg*:

Silver csomag: Időtartama: 30 perces Tesla-vezetés. Ára: 55.900 Ft / fő (1 kísérő csatlakozhat) Távolság: maximum 60 km

Gold csomag: Időtartama: 60 perces Tesla-vezetés. Ára: 66.900 Ft / 2 fő (2 kísérő csatlakozhat) Távolság: maximum 90 km

Platina csomag: Időtartama: 90 perces Tesla-vezetés. Ára: 77.900 Ft / 3 fő (1 kísérő csatlakozhat) Távolság: nincs kilométer korlát, az időtartam keretein belül, igény szerint útvonalon. A Platina csomag extra tartozéka a névre szóló bizonyítvány, illetve igény szerint videó felvétel készítése. Az élményvezetés GoPro kamerával kerül rögzítésre, majd a vágott verziót e-mailben juttatják el az ügyfél számára.

Double-Mix csomag: Speciális ajánlat, két Tesla modell kipróbálásának, és egyben összehasonlításának lehetősége. Időtartama: 60 perces Tesla-vezetés (Tesla Model S vs Model X vs Model 3). Ára: 88.900 Ft / 2 fő (2 kísérő csatlakozhat) Távolság: maximum 100 km

Az élményvezetési programban a legújabb típusú, minősített Tesla modellek vesznek részt. Ilyen például az új Tesla Model 3, valamint a világ egyik leggyorsabb elektromos luxusszedánja a Model S P100D, a maga 2,6 másodperces gyorsulásával. Továbbá a flotta része az exkluzív és egyedi külsővel rendelkező sólyomszárnyas Model X, ami akár 7 személyes kivitelben is megvásárolható, és családok részére is kipróbálható.

A Teslát tényleg nehéz lenne bármivel összehasonlítani, és még azt sem mondanánk rá csak egyszerűen, hogy autó – inkább már egy következő kategória, a jövő közlekedési eszköze, amit az országban elsőként a Tesla-Drive programbanban ön is kipróbálhat.

További információk az elmenyvezetés@universalleasing.hu címen és a 70-367-5371-es telefonszámon, valamint a Lechner Ödön fasor 1. szám alatt.

* Amennyiben az élményvezetést követően a Teslounge Budapestnél megrendeli Tesla gépjárművét, az exkluzív tesztelés árát jóváírjuk önnek.