2019 tavaszán megnyitottuk budapesti bemutatótermünket. Itt az érdeklődők személyesen ismerkedhetnek a Tesla modellekkel, a TDrive élményvezetés-programban megtapasztalhatják a Tesla-életérzést, és ha mindez elbűvölte őket, akkor örömmel segítünk a teljes vásárlási folyamat lebonyolításában, így ügyfeleinknek nem marad más teendője, mint néhány héttel később kigördülni új Teslájukkal bemutatótermünk ajtaján, és élvezni az elektromos
autózás élményét.

Mivel a Tesla vásárlók döntő többsége finanszírozással vásárolja meg autóját, ezért különösen nagy előnyt jelenthet a cégünk által nyújtott OPERATÍV LÍZING, valamint a  nagyfokú szabadságot kínáló NYÍLT VÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING.

Hasonlóan népszerű lehet a 3 és 4% közötti THM-mel működő ZÁRT VÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING konstrukció, amit a hazai piacvezető gépjárműfinanszírozóval kötött, Tesla márkafinanszírozói megállapodás keretében kínálunk.

A vezető biztosítótársaságok segítségével a finanszírozáshoz kapcsolódó feltételek is kedvezményes rendszerben kerülnek kialakításra, így irreálisan magas biztosítási összegek sem nehezítik a hazai Tesla vásárlást.

A Teslák vásárlói között nagy számban cégek szerepelnek, számukra pedig JELENTŐS ADÓKEDVEZMÉNYEK és LEÍRHATÓ KÖLTSÉGEK teszik még vonzóbbá kedvező finanszírozási konstrukcióinkat. Amennyiben szeretne többet megtudni finanszírozási konstrukcióinkról, akkor kattintson ide vagy érdeklődjön a Teslounge Budapest munkatársainál.

WN