TESLA LEASE

2019 tavaszán megnyitottuk budapesti bemutatótermünket. Itt az érdeklődők személyesen ismerkedhetnek a Tesla modellekkel, a Tesla-Drive élményvezetés programban megtapasztalhatják a Tesla-életérzést, és ha mindez elbűvölte őket, akkor örömmel segítünk a teljes vásárlási folyamat lebonyolításában, így ügyfeleinknek nem marad más teendője, mint néhány héttel később kigördülni új Teslájukkal bemutatótermünk ajtaján, és élvezni az elektromos autózás élményét.

Mivel a Tesla vásárlók döntő többsége finanszírozással vásárolja meg autóját, ezért különösen nagy előnyt jelenthet a cégünk által nyújtott OPERATÍV LÍZING, valamint a  nagyfokú szabadságot kínáló NYÍLT VÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING.

A tartós bérlet (hivatalos nevén operatív lízing) olyan finanszírozási konstrukció, amelynél a futamidő alatt, havi meghatározott összeget fizet az Ön cége azért, hogy használhassa a gépjárművet minden kötelező és igényelt extra szolgáltatással együtt, majd a futamidő lejártakor eldöntheti, hogy autóját visszaadja az Universal Leasingnek vagy él a vevőkijelölési jogával.

Hasonlóan népszerű lehet a kedvezői THM-mel működő ZÁRT VÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING konstrukció, amit a hazai piacvezető gépjármű-finanszírozóval kötött, Tesla márkafinanszírozói megállapodás keretében kínálunk.

A vezető biztosítótársaságok segítségével a finanszírozáshoz kapcsolódó feltételek is kedvezményes rendszerben kerülnek kialakításra, így irreálisan magas biztosítási összegek sem nehezítik a hazai Tesla vásárlást.

A Teslák vásárlói között nagy számban cégek szerepelnek, számukra pedig JELENTŐS ADÓKEDVEZMÉNYEK és LEÍRHATÓ KÖLTSÉGEK teszik még vonzóbbá kedvező finanszírozási konstrukcióinkat.

Tudniillik, a törvényi szabályozás szerint a hagyományos gépjárműflotta kiváltása elektromos gépjárművekre ’energiahatékonysági célokat szolgáló’ beruházásnak minősülhet. Az adókedvezmény akár a hagyományos üzemű és az új elektromos autó értékkülönbözetének 65%-a is lehet, azaz tízmilliós nagyságrenddel is segítheti a környezetbarát autózás megvalósítását az adott cégnél. Ráadásul öt évig elnyújtható az összeg jóváírása, ha nincs elegendő TAO az adott évben. Amennyiben szeretne többet megtudni finanszírozási konstrukcióinkról, a lehetséges kedvezményekről, akkor érdeklődjön a Teslounge Budapest munkatársainál.